Torreviejan leiri



Hallikausi alkaa olla aluillaan ja Espanjan leiri lopuillaan. Tämä taitaa tarkoittaa sitä, että ne muutamat startit, jotka aion hallissa juosta, ovat pieni mittari leirin ja alkukauden onnistumisesta. Liikaa en kuitenkaan halua hallikisoista päätellä. Mikäli Suomesta kantautuneisiin terveisiin on uskominen, hallikausi on tänäkin vuonna ennemmin kelien pakoilua kuin herkkää kisailua. Keleistä tulikin mieleeni, että ainakin leirin ajoitus oli onnistunut, sillä joulukuun lopussa Turussa oli vielä melko juostavat kelit. Ne muuttuivat äärimmäisiksi vasta poistuttuani maasta. Se, että täällä Espanjassa satoi viime yönä, ensimmäistä kertaa koko kolmen ja puolen viikon leirin aikana, ei tunnu kurjalta. Pieni sade taitaa vaan olla osa pehmeätä laskua parin päivän päästä koettavalle kotiinpaluulle.

Kokonaisuutena, jo ennen hallikauden väliraporttia, lasken leirin muutenkin onnistuneeksi, vaikka alkuperäinen suunnitelma menikin uusiksi heti alkajaisiksi. Leirihän alkoi paskalla kululla ja kipeytyvällä polvella. Kolmen päivän arestin jälkeen polvi on roikkunut mukana ihan kiltisti ja kulkukin normalisoitui vähitellen. Jos ensimmäinen viikko oli huoltava ja toinen vähittäinen paluu rutiineihin, kolmas oli jo sitä itseään. Yhdistelin kolmannen viikon ohjelmaani Johanna Sällisen, Kaisa Tynin ja Camilla Richardssonin treenisisältöjä. Lisäksi luottokisaseura Lammisen Minna saatiin mukaan perjantain tonneihin, vaikka Minnan menestyksekkään Espanjan kisaturneen jäljiltä pohkeiden jumittuminen muuttikin Minnan kovia treenisuunnitelmia, joista voi muuten lukea helmikuun Juoksijalehdestä.

Pikaisesti voin tässä myös vilauttaa kolmannen viikon (ti - ma) ohjelmistoa kuvien kera.

ip. Kevyttä maastopyöräilyä ja valokuvausta con Johanna

Punainen suolajärvi auringon laskiessa.

Ke ap. Kevyt 16 km con Kaisa

Suolajärven keskellä menevälle tielle olisi ollut menohaluja, mutta portti esti yrityksen.

ip. Kevyt 6 km

To aamu Kevyt 7 km




ip. Vesijuoksu 60 min con Johanna, Jarkko y Otto

La ap. Kevyt 17 km con Kaisa y Johanna
ilta Hieronta

Su ap. Huoltajana Santa Polan puolikkaalla

Santa Polan aamu oli hyytävä. Huoltojoukoista ei ole kuvaa, mutta kerroksia oli päällä: T-paita, puolipitkähihainen juoksupaita, pitkähihainen juoksupaita, huppari, kolme tuulitakkia, kahdet sormikkaat, trikoot, tuulihousut, panta ja reppu sekä edessä että takana.






Maanantain treeni oli leirin viimeinen kova treeni, ja siinä pääsin kyllä mukavasti hunajapurkin pohjille. Kiitos kaikille juoksuseurasta! Ja Kaisalle ja Johannalle erityiskiitokset myös kokkausseurasta.

Kommentit

Suositut tekstit