Haava sormessa !#%?¤#!¤%¤

Mulla on haava sormessa. Ei se varmaan ole mitään kovin vakavaa, enhän edes tarvinnut laastaria, kun se tuli. On se kuitenkin jäykkä, kun sitä koukistaa. Alussa se meinas jatkuvasti aueta, kun se osui joka paikkaan. On niin kovin vaikeaa olla käyttämättä oikean käden etusormea. Haava on nyt ollut siinä maanantaista lähtien eikä ole vieläkään parantunut. Olis pitänyt ottaa se pyörä silloin maanantaiaamun kiireessä rauhallisemmin ulos kellarin pyörävarastosta. Ei kai mulla edes mikään kiire ollut. Ei mulla koskaan.

Olen yrittänyt ajatella positiivisesti. Ehkä se ei kroonistu ja kerää tulehduksia, jos en joka päivä revi sitä auki. Onhan näistä ennenkin selvitty. Nyt se näyttää oikeastaan jo aika hyvältä eikä se enää aukee, kuin hätäilemällä uudestaan sen pyörän kanssa. Pyörällekin pitäis varmaan tehdä jotain, kun ketjut ei meinaa pysyä millään rattaillaan.

Huoh! Odotan sitä päivää, kun sormi on taas täysin kunnossa. Sitten se kestää taas kaiken, mitä kunnon sormen pitääkin kestää.

Olen nyt tarkkaillut sormessani olevaa haavaa, koska olen päättänyt, että se on indikaattori. Akilles ärtyi viimeistään PM-kympistä ja todennäköisesti jo viikkoa aiemmin. Haavan sain kympin jälkeisenä maanantaina. Haava on kovin vähäpätöinen, eikä häiritse jokapäiväistä elämää. Tiedän, että se paranee, mutta kyllä se silti ottaa aikansa. Samoin lienee akilleksen laita. Ehkä siinä ei ole mitään vakavaa, mutta olisi perin outoa, jos se paranisi yhdessä yössä, kun sormessa oleva pikku haavakin on auki monta päivää. En siis juokse ennen kuin etusormeni on taas täydessä iskussa.

Ja sitten kuva, joka liity mitenkään mihinkään.

Kommentit

  1. Jääkö siis tämänpäiväinen estekisa Lappeenrannassa väliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä jää. Akilles tuntuu nyt melko hyvältä. En ole kuitenkaan vielä juossut. Juoksemattomuutta helpottaa se, että sain crosstrainerilla lonkankoukistajan todella kipeäksi. Sen luulisin parantuvan nopeasti, mutta juuri nyt en pysty edes ajattelemaan juoksua enkä montaa muutakaan liikkumistapaa, kun eilen oli normaali elämäkin hieman hankalaa. En olisi ilman lonkankoukistajavaivaakaan lähtenyt estekisaan näin epävarmoista lähtökohdista.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit