Imatran jälkeen Århus

Olen nyt mieleltäni tosi malttamaton, joten en jaksa hirveästi puida menneitä. On kuitenkin mukava välillä vähän kirjoitella tänne, kun vaihtoehtona on lukea tenttiin. Jäljellä on vielä 8 kirjaa ja 11 päivää. Osa kirjoista on jopa mukaansa tempaavia, mutta kuten sanottua olen nyt malttamaton. Aloitan kirjan, siirrän sen syrjään, aloitan uuden, ja taas uuden. Tiedän, etten ehdi lukea kaikkea, vaikka oikeastaan haluaisin. Samalla tavallahan käy usein juoksussa. Edessä on jokin tavoite, johon ei lopulta ehdi valmistautua niin kuin haluaisi, koska jostain syystä on niin helppoa koheltaa.

Sm-maastoista on kulunut nyt yli viikko, ja on enää alle viikko aikaa ennen PM-kymppiä, joka juostaan Århusissa Tanskassa. Toisaalta olen ahtanut päähäni ajatuksen, että 34 minuuttia pitäisi alittua nyt, koska Suomen kympit ovat niin yksinäistä puurtamista, ettei niihin saa minkäänlaista latausta aikaiseksi. Mieltäni painaa nyt vain se tosiseikka, että aikaa tavoitteen vaatiman kunnon saamiseksi on kovin niukasti. Juoksuvire on kyllä tauon jälkeen noussut ihan mukavasti, mutta mistä saisin kunnon taistelutahdon.

Vuonna 2011 Turun Kalevan kisojen kympillä seurakaverit antoivat kaikkensa.


Viime vuonna sen teki kämppäkaveri. (kuva: instaminde)


Kommentit

  1. Taistelutahto alkaa viritä, kun katsoo tasaista lähtölistaa: http://daf.sportstiming.dk/tilmelding/startliste-a.asp?ID=726&nameorder=fornavn&sort=heat&event=alle

    VastaaPoista
  2. Mukavan tasaista kisaa odotettavissa, siinä lienee mahkut ennätykseen !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit